Завантаження ...
banner
banner

Виїхав на зустрічну смугу та спричинив тяжкі тілесні ушкодження

Подія сталася в лютому поточного року. 70 річний водій, керуючи власним автомобілем, нехтуючи Правилами дорожнього руху, не відреагував на зміну стану поверхні проїзної частини дороги та не обрав безпечну

ДТП, порушник, прокуратура, суд

Подія сталася в лютому поточного року. 70 річний водій, керуючи власним автомобілем, нехтуючи Правилами дорожнього руху, не відреагував на зміну стану поверхні проїзної частини дороги та не обрав безпечну швидкість,  втративши контроль за рухом керованого ним транспорту виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з іншим автомобілем. В результаті чого, пасажири обох автомобілів отримали тілесні ушкодження, які відносяться до категорії середнього ступеню тяжкості та тяжкі. 

Наразі обвинувальний акт за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження. (ч. 2 ст. 286 КК України) Ніжинською місцевою прокуратурою скеровано до суду для розгляду по суті.

За вчинення вказаного злочину особі загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі, з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: