Завантаження ...
banner
banner

Що не так з ніжинськими ялинками?

У ході реконструкції центральної площі Ніжина у міської влади виникли питання до зелених насаджень, що вже багато років ростуть біля будівлі міськвиконкому: чи потрібні вони? чи впишуться в оновлений дизайн площі? може, їх пересадити

ялини, площа, Ніжин

У ході реконструкції центральної площі Ніжина у міської влади виникли питання до зелених насаджень, що вже багато років ростуть біля будівлі міськвиконкому: чи потрібні вони? чи впишуться в оновлений дизайн площі? може, їх пересадити? може, видалити й на цьому місці висадити молоді ялинки? а чому вони нерівні?

Учора, 13 вересня, на робочій нараді з питань благоустрою міста відділу архітектури, разом з управлінням ЖКГ та Б дали завдання на наступне засідання робочої групи надати пропозиції щодо упорядкування зелених насаджень на площі  Франка. Журналісти сайту mynizhyn.com поцікавилися у заступника управління Світлани Сіренко, що мають на увазі під словом "упорядкування"?

Світлана Анатоліївна пояснила: "Поки що ми будемо збирати пропозиції. Рішення ще ніхто не приймав. Можливо, блакитні ялини буде замінено на сучасні дерева. А, можливо, вирівняють ці, що ростуть. Допомогатиме у вирішенні цього питання ландшафтний дизайнер, який працює на КП "ВУКГ".

Валентина Пильник
Фото Наталія Нікітіна  

ялини, площа, Ніжин

ялини, площа, Ніжин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: