Завантаження ...
banner

Ніжинець обікрав підприємство на тисячу гривень

Прокурором у суді доведено вину мешканця Ніжина у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України, за фактом таємного викрадення чужого майна. Подія сталася в жовтні минулого року. В ході досудового

Ніжин, крадіжка, зловмисник

Прокурором у суді доведено вину мешканця Ніжина у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України, за фактом таємного викрадення чужого майна. Подія сталася в жовтні минулого року. 

В ході досудового слідства встановлено, що 40-річний мешканець Ніжина, який був раніше засуджений, але на час вчинення кримінального правопорушення вважається таким, що не має судимості (відповідно до ст. 89 КК України), перебуваючи у приміщенні одного з підприємств Ніжина, де працювала його співмешканка, будучи обізнаним щодо місця зберігання грошових коштів належних ФОП, користуючись, що за його діями ніхто не спостерігає, здійснив крадіжку грошей у сумі близько тисячі гривень та зник з місця вчинення злочину.

Під час судового розгляду зловмисник повністю визнав вину у вчиненні злочину, розкаявся у скоєному. 

Від початку проведення досудового розслідування до вироку у справі обвинувачений обіцяв відшкодувати завдану шкоду потерпілій, але так цього і не зробив.

При призначенні покарання обвинуваченому суд врахував усі обставини справи, особу винного та призначив йому покарання у виді двохсот годин громадських робіт зі стягненням на користь потерпілої матеріальної шкоди завданої кримінальним правопорушення.

На даний час вирок не вступив в законну силу. 

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: