Завантаження ...
banner

Ринок у Ніжині реконструюють за європейськими стандартами

Товариство з обмеженою відповідальністю «Ніжинський коопринок» має намір побудувати до кінця 2019 року навіс для розміщення торгових місць з реалізації продуктів харчування на території ринку

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ


ринок, реконструкція

Товариство з обмеженою відповідальністю «Ніжинський коопринок» має намір побудувати до кінця 2019 року навіс для розміщення торгових місць з реалізації продуктів харчування на території ринку по вул. Московській, 1.

Згідно з розробленим проектом, площа навісу становить 1134 кв.м. і передбачає розміщення близько 300 торгових місць. Будівництво навісу спрямоване на поліпшення умов торгівлі насамперед соціально-незахищених верств населення міста та району, адже на торгових місцях буде реалізовуватися сільськогосподарської продукції з присадибних господарств жителів міста Ніжин та сусідніх сіл, разом з тим це додаткові робочі місця.

Навіс захистить покупців, продавців та їхню продукцію від негоди. Крім того, навіс буде оснащений сучасною системою освітлення, що зможе продовжити години торгівлі, особливо це важливо у зимовий час.  На всій площі навісу буде виконано благоустрій тротуарною плиткою.

Відповідно до вимог законодавства до 20 вересня 2019 року всі оператори ринку, які працюють у сфері виробництва й обігу харчових продуктів, мають впровадити систему управління безпечністю харчових продуктів, засновану на принципах НАССР. 

Наразі системи управління безпечністю харчових продуктів застосовують практично в усьому світі з метою захисту споживачів від небезпек, які можуть вплинути на харчову продукцію. 

Товариство з обмеженою відповідальністю «Ніжинський коопринок» також впроваджує дану систему. Враховуючи вимоги системи НАССР до обладнання, торгові прилавки (столи),  будуть виготовлені із нержавіючої харчової сталі, яка має відповідні сертифікати.

ринок, реконструкція

Для будівництва навісу, виконання благоустрою та закупівлю торгових прилавків (столів) залучено інвестиції у розмірі близько 8 млн. грн.
 
По закінченню будівництва товариством буде сплачено пайовий внесок на розвиток інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста Ніжин.

Після введення в експлуатацію навісу будуть  передбачені соціальні місця для торгівлі, на яких пільгові категорії наших містян (учасники АТО, учасники бойових дій в Афганістані) зможуть безкоштовно здійснювати торгівлю овочами, фруктами, зеленню вирощеною на власних присадибних ділянках.

ринок, реконструкція

ринок, реконструкція

ринок, реконструкція

ринок, реконструкція

ринок, реконструкція
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: