Завантаження ...
banner

Чоловік заподіяв своєму сусіду тілесні ушкодження

Прокурором у суді доведено вину мешканця одного із сіл Носівського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження)

чоловік, бійка, прокуратура, суд

Прокурором у суді доведено вину мешканця одного із сіл Носівського району  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

У ході судового розгляду підтвердилося, що 61-річний чоловік перебуваючи на своїй присадибній ділянці, в ході раптово виниклого конфлікту зі своїм сусідом, наніс останньому декілька ударів палицею в область голови та руки, внаслідок чого, потерпілий отримав тілесні ушкодження які відносяться до категорії середнього ступеню тяжкості. 

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину та щиро покаявся у скоєному.

При призначенні покарання обвинуваченому суд врахував усі обставини справи, а також те, що обвинувачений вперше притягується до кримінальної відповідальності.

Відтак, вироком Ніжинського міськрайонного суду винуватця, за вчинення інкримінованого йому злочину, засуджено до 2 років позбавлення волі та на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання з іспитовим строком 2 роки. 

На даний час вирок не вступив в законну силу. 

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: