Завантаження ...
banner

Із зіркою визначилися: то хто ж виступатиме на Покровському ярмарку?

Сьогодні, 23 вересня, відбулось чергове засідання ярмаркому. Вже декілька тижнів Управління культури і туризму проводило перемовини з багатьма представниками продюсерських центрів, при виборі зірки враховували і популярність, і цінову політику. Як розповіла начальник управління культури


Сьогодні, 23 вересня, відбулось чергове засідання ярмаркому. Вже декілька тижнів Управління культури і туризму проводило перемовини з багатьма представниками продюсерських центрів, при виборі зірки враховували і популярність, і цінову політику. 

Як розповіла начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак, на сьогодні про виступ на Покровському ярмарку практично домовились і вийшли на порозуміння з Оркестром Гарного Настрою. Ця група популярна не тільки у соціальних мережах, а взагалі по всій Україні. Репертуар Оркестру у стилі етно-фолькльор:


"Оркестр Гарного Настрою" - музичний гурт, що поєднує в собі український фольклор та світову рок спадщину, класичні зарубіжні хіти та автентичні українські мотиви, авторські пісні та до болю знайомі на усім хард- і лайт-рокові композиції. Свій стиль вони визначають, як халабуда-рок, і за час існування гурту, встигли виступити більше ніж п'ятдесяти етно- та рок- фестивалях.

Нагадаємо, що раніше міський голова анатолій Лінник пропонував запросити до Ніжина сучасний фолькльорний гурт «Tautumeitas» з Латвії. Втім, він виявився занадто дорогим для нашого міста – 65-70 тисяч (сума разом з транспортними витратами). 

А Оркестр Гарного Настрою обійдеться Ніжину в 47 тис. 200 грн. Ця сума включає всі витрати на переїзд із Києва, проживання і харчування учасників гурту. Концертна програма розрахована на одну годину. Як зазначила Тетяна Бассак, міському голові також сподобалась пропозиція запросити на Покровський ярмарок даний гурт.

Члени оргкомітету підтримали пропозицію управління культури і туризму. Тож, 12 жовтня о 21.00 на площі Івана Франка у Ніжині виступить Оркестр Гарного Настрою. 

Також на контролі оргкомітету залишається виступ на Покровському ярмарку чотирикратного чемпіона світу Олександра Пеканова із силовим шоу.

Наталія Нікітіна
Фото автора

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: