Завантаження ...
banner

Три квартири в Ніжині переобладнають під дитячий будинок

Незабаром у Ніжині з'явиться дитячий будинок сімейного типу. Таких уже є три по Чернігівській області. На проект виділено 3 млн. 600 тисяч грн. У ході засідання сесії сьогодні, 25 вересня, заступник міського голови І. Алєксєєнко повідомив, що на минулому тижні


Незабаром у Ніжині з'явиться дитячий будинок сімейного типу. Таких уже є три по Чернігівській області. На проект виділено 3 млн. 600 тисяч грн. 


У ході засідання сесії сьогодні, 25 вересня, заступник міського голови І. Алєксєєнко повідомив, що на минулому тижні відбулася виїзна нарада на об'єкт, який знаходиться у Ніжині, в Третьому мікрорайоні.

Об'єкт являє собою три квартири на першому поверсі загальною площею 200 квадратних метрів. Тут заплановано 2 санвузли, кухню, 4 місця для відпочинку дітей, хол. Зараз там ведеться перепланування цього простору під одну квартиру. За нормами, у такому будинку буде проживати 10 дітей.

У ході обговорень, було повідомлено, що закупівлі в цю квартиру повністю покриваються за рахунок державної субвенції.

Із сім'єю, яка візьме на виховання дітей, позбавлених батьківського піклування, вже визначилися. Це ніжинська родина, в якій на сьогоднішній день уже виховується четверо прийомних дітей.

Валентина Пильник

Фото з мережі



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: