Завантаження ...
banner

Безпритульні тварини Ніжина чекають на вирішення їхньої долі

"Давно хотіли допомогти тваринам і зробити наше місто кращим", – говорить ніжинка Євгенія Косовець. Євгенія Володимирівна розповіла, що 20 вересня група однодумців, яким небайдужа проблема безпритульних тварин у Ніжині, зібралися у

безпритульні тварини, міський голова, Ніжин

"Давно хотіли допомогти тваринам і зробити наше місто кращим", – говорить ніжинка Євгенія Косовець. Євгенія Володимирівна розповіла, що 20 вересня група однодумців, яким небайдужа проблема безпритульних тварин у Ніжині, зібралися у приміщенні міськвиконкому, аби потрапити на прийом до міського голови чи його заступника. 

Однак, це не вдалося через їх відсутність. Того дня були складені та зареєстровані відповідним чином Запит на інформацію про використання коштів на стерилізацію безпритульних тварин та Колективне звернення про створення міського реабілітаційно-стерилізаційного центру. Однодумці записалися на прийом до міського голови на п'ятницю, 4 жовтня.

"Прохання всіх, у кого є питання до міської влади з цього приводу, хто переймається проблемою безпритульних тварин, має пропозиції з вирішення цього питання, прийти на зустріч", – запрошує Євгенія Володимирівна.

Для сайту mynizhyn.com Євгенія Косовець розповіла, що сьогодні, 26 вересня, група однодумців шукатиме відповіді в управлінні ЖКГ та Б щодо вирішення питання безпритульних тварин гуманними методами.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: