Завантаження ...
banner

Фінальне засідання ярмаркому: останні штрихи перед грандіозним святкуванням

Усі крапки над "і" у програмі святкування Покровського ярмарку-2019 розставили сьогодні, 7 жовтня, на останньому засіданні ярмаркому. Уже завтра до кінця дня по місту буде розміщено інформацію з Програмою заходів на

ярмарок, Ніжин

Усі крапки над "і" у програмі святкування Покровського ярмарку-2019 розставили сьогодні, 7 жовтня, на останньому засіданні ярмаркому. Уже завтра до кінця дня по місту буде розміщено інформацію з програмою заходів на трьох сітілайтах та трьох білбордах.

Триватиме ярмарок з 10 по 13 жовтня, а його святкове відкриття відбудеться 12 жовтня. На ніжинців та гостей міста чекає маса позитивних вражень, кожен з нас буде відкривати Ніжин для себе по-новому, щоразу впевнюючись у тому, яке це колоритне місто.

На сьогоднішньому  засіданні ярмаркому начальник управління культури і туризму Т. Бассак зазначила, що Гоголівська на ці дні не може розмістити усіх художників, які виявили бажання порадувати нас своєю творчістю.

Тож було вирішено зробити презентаційний майданчик на площі, на території, де нині розміщені лавки та місце для фонтану. "Це стане прикрасою святкового дійства", – зазначила Т. Бассак.

Валентина Пильник

ярмарок, Ніжин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: