Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські медичні заклади готують списки для придбання найнеобхіднішого

У лікувальних закладів Ніжина завжди багато потреб. Хочеться і ремонт зробити, і замінити старе обладнання на нове і сучасне. І всі ці бажання виливаються у неймовірні суми, які міський бюджет задовольнити не може. Сьогодні, 18

список, обладнання

У лікувальних закладів Ніжина завжди багато потреб. Хочеться і ремонт зробити, і замінити старе обладнання на нове і сучасне. І всі ці бажання виливаються у неймовірні суми, які міський бюджет задовольнити не може.

Сьогодні, 18 жовтня, відбулася робоча нарада міського голови Анатолія Лінника з керівниками медичних закладів Ніжина, на якій очільник міста наголосив на необхідності визначення пріоритетів у забезпеченні медичних потреб на наступний рік.

Кожен медичний заклад Ніжина має надати узгоджений з колективом перелік найбільш необхідного. "Тільки критичні питання, – підкреслив А. Лінник. – Пріоритетність має бути чітко спланована".  У списку потрібно зазначити орієнтовну вартість обладнання, яке вважають за потрібне придбати. Кожен поданий медиками перелік буде оприлюднено. 
  
Втім, дехто прийшов у всеозброєнні уже сьогодні. Так, головний лікар  КЛПЗ "Ніжинський міський пологовий будинок" Валерій Якуба подав список на 1 млн. 926 тис. грн. "Це те, без чого ми на сучасному рівні не зможемо обійтись", – підкреслив Валерій Михайлович.
   
Головний лікар КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко подала список з переліком оснащення для фізіотерапевтичного кабінету. Такий кабінет є уже у восьми лабораторіях Ніжина. "Утримувати його ми можемо, а придбати обладнання – ні", – повідомила О. Калініченко.

Термін на визначення – тиждень. Є час подумати і разом з колективами сформувати у письмовому вигляді нагальні потреби.

Валентина Пильник 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: