Завантаження ...
banner

Стихійна торгівля припиниться, коли запрацює оновлений ринок?

Стихійна торгівля біля ринку на Московській, з якою так довго боролися, не припиняється. Начальник відділу роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко на оперативній

торгівля, ринок

Стихійна торгівля біля ринку на Московській, з якою так довго боролися, не припиняється. Начальник відділу роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко на оперативній нараді 28 жовтня повідомила, що працюють разом з поліцією, здійснюють рейди і на вихідних, але торговці на це не реагують. 

Більше того, зі слів Наталії Григорівни, коли починають оформлювати акт, торговці говорять, що у них стрес, і, як наслідок, вони не пам'ятають ні своє ім'я, ні адресу. "Людину ведемо на територію ринку, показуємо, де є місця, дозволені для здійснення торгівлі, але вже за якийсь час бачимо її на "старому" місці, – розповідає Наталія Григорівна. – Люди чекають на відкриття оновленого ринку. Тоді, запевняють, перейдуть на спеціально встановлені для торгівлі місця".

Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: