Завантаження ...
banner
banner

Вандальні дії не припиняються, або Ніжин вкладає в розвалини десятки тисяч гривень?

Будівля колишньої Ніжинської лазні часто ставала предметом різного роду обговорень... Вона несла небезпеку самим своїм аварійним станом, служила і смітником, і притулком для безхатченків. Навіть спроби продати цю будівлю нещодавно

лазня, щити, дроти, решітки

Будівля колишньої ніжинської лазні часто ставала предметом різного роду обговорень... Вона несла небезпеку самим своїм аварійним станом, служила і смітником, і притулком для безхатченків. Навіть спроби продати цю будівлю нещодавно зірвалися. А тепер будівля зазнала нових знущать...

На другий день після того, як на сесії міськради було прийнято рішення зняти з об'єктів приватизації будівлю колишньої лазні, це приміщення знівечили ще більше. Про це 6 листопада на засіданні комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища повідомила директор комунального підприємства "Оренда комунального майна" Оксана Шумейко.

Оксана Миколаївна розповіла, що, ймовірно, за допомогою машини було вирвано із стін колишньої лазні блоки по 30 см із решітками.  На те, щоб вмонтувати решітки  на вікна і прикріпити дріт на вхідні двері, комунальне підприємство в минулому році витратило 46 тис. грн. За попередніми підрахунками, відновлення зараз буде коштувати ще 15 тис. грн.

Забити 
дерев'яними щитами те, що залишилося,  неможливо, адже стіни кам'яні, потрібно спочатку зробити якусь огорожу, а потім забивати щити. 

Таким чином, якщо підприємство відновить решітки і дроти, то вкладе в розвалини за рік  61 тисячу грн.

Валентина Пильник
Фото надані КП ""Оренда комунального майна" 

лазня, щити, дроти, решітки

лазня, щити, дроти, решітки

лазня, щити, дроти, решітки

лазня, щити, дроти, решітки

лазня, щити, дроти, решітки

лазня, щити, дроти, решітки

лазня, щити, дроти, решітки

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: