Завантаження ...
banner
banner

У боротьбі з онкозахворюванням потребує допомоги 41-річний ніжинець

41-річний Олександр Дмитренко бореться з онкозахворюванням. До редакції Ніжин.Citу звернулася його дружина з проханням оприлюднити інформацію, бо самотужки велику біду не здолати

допомога, онкозахворювання

41-річний Олександр Дмитренко бореться з онкозахворюванням. До редакції Ніжин.Citу звернулася його дружина з проханням оприлюднити інформацію, бо самотужки велику біду не здолати.

Як розповіла дружина Олександра, вони звернулися до місцевих лікарів місяць тому, підозрюючи, що вчергове «розходилася» язва шлунку. Після обстеження їх направили в Чернігівську обласну лікарню. Там після обстежень, лапароскопічного стадіювання (біопсія) Олександру поставили діагноз: рак тіла шлунку. Мts в заочеревинні л/вузли четвертої стадії.

Вердикт лікарів – повне видалення органу. Та до операції, аби не дати метастазам розповзтись на інші органи, призначили пройти ще два курси хіміотерапії.

Перший курс хіміотерапії Олександр вже пройшов. Сім’я витратила всі свої заощадження та заощадження рідних. Власного житла, аби продати, не мають.

За два тижні ще один курс хіміотерапії, далі складна операція і знову хіміотерапія. На Олександра чекає тривале та дороговартісне лікування.

Допоможіть подружжю у боротьбі з підступною хворобою. Кожна гривня на вагу золота для Олександра та його дружини.

Реквізити для допомоги: банківська картка Олександра Дмитренка – 5168 7554 3356 3075 (ПриватБанк), банківська картка дружини Людмили Дмитренко – 5167 4901 2499 4584 (Ощадбанк).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: