Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці познайомились із презентацією майбутнього проекту парку ім. Т. Шевченка (повне відео обговорення)

Керівництво парку імені Шевченка презентувало новий проект оновлення зеленої зони міста ніжинцям. Керівники парку бачать там оновлений фонтан, дитяче кафе, фітнес-центр, басейн і багато чого іншого.

Парк Шевченка Ніжин, Проект перебудови парку шевченка

Керівництво парку імені Шевченка презентувало новий проект оновлення зеленої зони міста ніжинцям.

Керівники парку бачать там оновлений фонтан, дитяче кафе, фітнес-центр, басейн, кінотеатр, гідропарк, атракціони, клумби та багато чого іншого.

По темі: Яким буде парк Шевченка?
 
Присутніх на презентації ніжинців цікавило багато питань. Зокрема, чи не перетвориться парк культури та відпочинку на “випив-закусив”, чи вистачить території парку для втілення в життя всіх проектів, скільки буде коштувати таке оновлення та за чий кошт воно буде відбуватись, та що буде з новобудовами після закінчення договору оренди парку “Партнером”.
 
Олександр Болбат, представник адміністрації парку говорив, що всі нові споруди будуть зводитись на місці колишніх, при цьому жодне дерево, яке не є аварійним не зрубають.
 
Кошти в будівництво, запевнив він, будуть вкладати лише свої. А от стосовно випивок, які збираються в парку Олександр сказав, що до парку випити міцних напоїв приходять самі ніжинці, а не приїжджі з Прилук чи Чернігова чи інших міст. Тому, щоб люди не пиячили в парку треба, перш за все, піднімати культуру ніжинців.
 
За скільки років зведуть всі обіцяні об’єкти керівники парку не назвали. Проте, вони готові вислухати будь-які пропозиції і поради місцевих жителів стосовно їх бачення парку відпочинку і культури.
 
Багато з присутніх на презентації ніжинців були категорично проти забудови парку. Вони говорили, що на їх думку будувати спортивні заклади, басейни й гідропарки варто в інших пустуючих місцях Ніжна. А парк має лишатись парком — має складатись із дерев, квітів і доріжок.

По темі: Коментарі ніжинців стосовно перебудови парку Шевченка
 
Побачити презентацію оновлень у парку та її обговорення ми пропонуємо, переглянувши наше повне відео зібрання.
 
Аби легше орієнтуватися в відеопрезентації, надаємо план ходу презентації з тайм-кодом (год:хв:сек).
 
2:50 — історичний екскурс
 
12:00 — загальний генеральний план парку Шевченка
 
21:00 — опис конструкцій, об’єктів і споруд, що пропонуються
 
30:30 — питання-відповіді
 
1:04:40 — думка головного архітектора міста
 
1:16:50 — продовження дискусії
 

Дінера Бєстрєва, "Уездные новости"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: