Завантаження ...
banner
banner

Одне з ніжинських підприємств заборгувало більше 3 мільйонів гривень

Чернігівська область станом на 1 листопада посіла 6 місце у загальному рейтингу областей за темпами погашення боргів із заробітної плати порівняно з початком 2019 року. Про це повідомив директор Департаменту

борг, заробітна плата, підприємство

Чернігівська область станом на 1 листопада посіла 6 місце у загальному рейтингу областей за темпами погашення боргів із заробітної плати порівняно з початком 2019 року.

Про це повідомив директор Департаменту соціального захисту населення Чернігівської ОДА Олег Русін на сьогоднішньому спільному засіданні комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати та обласної робочої групи з питань легалізації виплати зарплати і зайнятості населення.

Подальше погашення заборгованості лишається одним із першочергових проблемних питань в області.

За інформацією Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, від початку року заборгованість із заробітної плати на Чернігівщині скоротилася на 3 мільйони гривень і станом на 1 листопада склала 14,2 мільйона. Найбільшими боржниками залишаються ПАТ «Чернігівський завод радіоприладів» (3,5 мільйона гривень), ДП «Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння» (3,2 мільйона), ТОВ «Роллінг Геймз» (1,6 мільйона).

mynizhyn.com за матеріалами Чернігівської ОДА
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: