Завантаження ...
banner
banner

До уваги власників земельних ділянок, які не мають кадастрового номера

Управління комунального майна та земельних відносин Ніжинської міської ради інформує власників (користувачів) земельних ділянок, які не мають присвоєного кадастрового номера, право власності (користування)

земля, ділянка, кадастровий номер

Управління комунального майна та земельних відносин Ніжинської міської ради інформує власників (користувачів) земельних ділянок, які не мають присвоєного кадастрового номера, право власності (користування) на які виникло до 2004 року.

З метою недопущення повторного надання земельних ділянок, право власності (користування) на які виникло до 2004 року, у власність (користування) іншим особам, необхідно виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та внести відомості про такі земельні ділянки до Державного земельного кадастру.

Виготовляють вищезазначену технічну документацію сертифіковані інженери-землевпорядники, список яких розміщено на стенді у вестибулі Міськрайонного Управління у Ніжинському районі та м. Ніжині Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області, що знаходиться за адресою: м. Ніжин, вул. Кушакевичів, 12, 2-й поверх або в земельному відділі управління комунального майна та земельних відносин Ніжинської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Ніжин, вул. Овдіївська, 5, каб. 4.

Внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру здійснюється на підставі поданої через центр надання адміністративних послуг (м. Ніжин, вул. Яворського, 7) заяви з доданою технічною документацією із землеустрою.

Управління комунального майна та земельних відносин 
Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: