Завантаження ...
banner
banner

Коли у Ніжині розпочнуть монтаж новорічної ялинки і фотозон?

6 грудня відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника

ялинка, благоустрій, нарада

6 грудня відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника. 

Керівники відділів, управлінь і комунальних підприємств прозвітували про стан виконання наданих протокольних доручень попередньої наради щодо відновлення меж на кладовищах Комунарів - Мигалівка; схеми санітарного очищення міста; ОДР по колу біля танку (на в’їзді в місто); виконання ремонтних робіт по вул. Батюка (розмітка та встановлення тротуарів), освітлення в місті, організації одностороннього руху по вулиці Об’їжджій та облаштування тротуару для пішоходів тощо.

Начальник УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко доповів, що на засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 5 грудня було прийняте рішення щодо надання дозволу управлінню житлово-комунального господарства та будівництва на замовлення на виготовлення схем організації дорожнього руху біля автобусних зупинок «Містечко» та  «вул. Добролюбова» по мікрорайону Прилуцькому в м.Ніжині. Будуть облаштовані пішохідні переходи, встановлені консолі та попереджувальні світлофори (миготіння оранжевого світла).

Читайте також: 
На двох зупинках по Прилуцькій встановлять консолі

Обговорили питання щодо монтажу новорічної ялинки, розташування фотозон, атракціонів для дітей та світлодинамічного фонтану на головній площі міста. Підготовка до Нового року та Різдва Христового розпочнеться з 9 грудня.

Раніше ми писали: 
До Ніжина їдуть новорічні атракціони
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: