Завантаження ...
banner
banner

У передчутті світлих свят, що так щедро грудень нам дарує...

Учора цікаве неповторне життя прожили старші дошкільники ДНЗ №13 «Берізка», працюючи в художній студії «Небесна Майстерня Святого Миколая» під керівництвом народної майстрині Світлани Старостенко… І, знаєте, в чому

дошкільнята, ДНЗ №13

Учора цікаве неповторне життя прожили старші дошкільники ДНЗ №13 «Берізка», працюючи в художній студії «Небесна Майстерня Святого Миколая» під керівництвом народної майстрині Світлани Старостенко… І, знаєте, в чому секрет?

Напередодні дошкільнята усіх вікових груп разом з вихователями писали листи Святому Миколаю і там щиро повідомляли про дитячі добрі справи, а це про те, що були вони слухняними і чемними в родині і в садочку, пташок щедро годували, квіти вдома і в садочку поливали, подарунки рідним готували.

А от старші дошкільники виготовили незвичайні еко–ялинки з мішковини та полотна, ще й вигаптували їх всілякими казковими прикрасами. Робота якось особливо захопила діток! Ви тільки помилуйтеся жодної ялинки не знайдете однакової, всі різні і надзвичайно красиві. І вирішили діти, що всім гостям, які завітають разом з Святим Миколаєм, подарують ось таку справжню еко–ялиночку, що виготовили самі.

Кажуть на Україні, що Свято – то велично, але не менш відповідально і незабутньо - підготовка і передчуття чарівництва Новорічних свят. Подякуємо ж нашим талановитим, добрим, милим, щирим дошкільнятам за їх добрі справи і щиро віримо, що Святий Миколай їх обов’язково щедро обдарує подарунками, ніжністю і любов’ю.

Чекаємо тебе, Святий Миколаю, у садочок №13 «Берізка» завітай!

Завідуюча ДНЗ №13 Наталія Примушко

дошкільнята, ДНЗ №13

дошкільнята, ДНЗ №13

дошкільнята, ДНЗ №13

дошкільнята, ДНЗ №13

дошкільнята, ДНЗ №13


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: