Завантаження ...
banner

Полісмени Канади проводять тренінг для поліцейських Чернігівщини

На базі тренінгового центру Головного управління Національної поліції в Чернігівській області відбулися навчання для правоохоронців. Проводили їх троє полісменів з Канадської поліцейської місії

тренінг, поліція, Канада

На базі тренінгового центру Головного управління Національної поліції в Чернігівській області відбулися навчання для правоохоронців. Проводили їх троє полісменів з Канадської поліцейської місії.

В рамках місії канадські копи проводять тренінги на кілька тем. Зокрема, є оглядовий курс з кримінального законодавства; вивчення принципів деескалації ситуацій, що виходять з-під контролю; протидії домашньому насильству, а також тренінг з лідерства.

У Чернігові зібралися 25 правоохоронців з різних куточків області, яких навчають Джасвіндер Сінг, Хуан Кіхада-Мансіа і Бренден Колман.

– Цього разу для чернігівських поліцейських ми проводимо курс «Взаємодія поліції з громадою», – говорить капрал поліції БренденКолман. Він безпосередній керівник патрульних поліцейських в регіоні поблизу Ванкувера. – Під час тренінгу ми розповідаємо про альтернативні підходи в роботі з громадою. Ділимося досвідом, як можна покращити взаємодію в громаді. Мета курсу – навчити поліцейського працювати не на розкриття правопорушень, а їх попередження. Також важливим компонентом є співпраця зі ЗМІ і проведення інформаційних кампаній. Крім того. ми навчаємо розв’язувати конкретні проблеми у певних громадах, зважаючи на місцеву специфіку.

У січні цього року в Україні вступило в дію нове законодавство щодо боротьби з домашнім насильством. В Канаді подібні норми діють вже давно.

Нове українське законодавство має багато спільних рис з канадським. Головне, що воно направлене на реальну допомогу постраждалим від насильства в сім’ї. Дуже важливо, що все більше людей стають обізнаними в темі домашнього насильна. Це сприяє тому, що постраждалі можуть прийти до поліції з упевненістю, що їм допоможуть. Я почав проводити тренінги на тему домашнього насильства в серпні цього року. Зараз я бачу серйозний прогрес у поліцейських.Вони демонструють кращу обізнаність в темі тавправне застосування отриманих знань і вмінь на практиці, – підсумував Бренден Колман.

Тренінг для чернігівських копів триватиме 10 днів. По завершенню випускникам вручать сертифікати. Здобуті на тренінгу знання поліцейські застосовуватимуть в роботі зі своїми громадами та ділитимуться досвідом із колегами.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

тренінг, поліція, Канада

тренінг, поліція, Канада

тренінг, поліція, Канада

тренінг, поліція, Канада

тренінг, поліція, Канада
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: