Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині та Носівському районі злочини скоювали групи підлітків

Страшно, коли діти вчиняють злочини. Що штовхає їх на такі кроки? Загальне зниження рівня життя, неблагополуччя сімей, нерозуміння моральних цінностей, відсутність нормальних побутових умов?.. "Викликає занепокоєння підліткова злочинність

підлітки, крадіжки, злочини

Страшно, коли діти вчиняють злочини. Що штовхає їх на такі кроки? Загальне зниження рівня життя, неблагополуччя сімей, нерозуміння моральних цінностей, відсутність нормальних побутових умов?..

"Викликає занепокоєння підліткова злочинність", – зазначив сьогодні, 24 грудня, під час звіту на сесії керівник Ніжинської місцевої прокуратури П. Герасименко. – У Ніжині група дітей (4 особи) віком від 11 до 12 років (
навіть не досягли віку кримінальної відповідальності) вчинила ряд злочинів: три незаконні заволодіння транспортними засобами, 2 тяжких крадіжки з проникненням та незаконне заволодіння документом (банківськими картками). Це лише ті факти, які вдалося довести". 

Зі слів П. Герасименка, в Носівському районі теж викрито групу з 7 підлітків віком від 13 до 16 років. Вони вчинили 12 злочинів, в тому числі крадіжки з магазинів з проникненням. 

Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: