Завантаження ...
banner

Як у Ніжині модернізують школи. Фото

Як вже повідомлялось, в Ніжині розпочато співпрацю з ЕСКО-компаніями-інвесторами ТОВ Арматок та ТОВ Еско-буд які взялись за здійснення енергоефективних заходів в закладах освіти ЗОШ № 9 (головний корпу), ЗОШ № 9 (ФОК), ЗОШ №1, Гімнація №3, НВК №16 "Престиж"

модернізація, школа, НЕФКО

Як вже повідомлялось, в Ніжині розпочато співпрацю з ЕСКО-компаніями-інвесторами ТОВ Арматок та ТОВ Еско-буд які взялись за здійснення енергоефективних заходів в закладах освіти ЗОШ № 9 (головний корпу), ЗОШ № 9 (ФОК), ЗОШ №1, Гімнація №3, НВК №16 "Престиж". 

Одразу після підписання Договорів компанії приступили до роботи: в ЗОШ № 9 (головний корпу) було змонтовано та налагоджено Індивідуальний тепловий пункт (ІТП) та збалансовано систему опалення, утеплено горище в інших закладах встановлені нові сучасні ІТП. Всі роботи підприємства провели за власні кошти.

На даний час, а саме за два місяці опалювального періоду маємо такі результати – зменшено споживання теплової енергії на 101 Гіго калорій, в грошовому вигляді економія росподілилась так - чиста економія коштів міського бюджету склала 40,22 тис. грн., виплачено інвесторам 141,06 тис. грн..

Перший досвід завжди складний але вже зараз вивчаємо питання щодо інших об'єктів енергосервісу так як тут ми маємо одні переваги, громада не вкладає власних кошті, а всі ризики бере на себе інвестор, після закінчення контракту все обладнання залишається громаді.

модернізація, школа, НЕФКО

модернізація, школа, НЕФКО

модернізація, школа, НЕФКО

модернізація, школа, НЕФКО

24 грудня відбулася щотижнева робоча нарада щодо ходу виконання робіт по об'єкту ЗОШ № 10. На нараді були обговорені та узгоджені технічні питання та подальші кроки реалізації проекту (плани поставки обладнання та виконання робіт по проекту).

Нагадуємо, на даний час вже змонтовано 74 рекуператори у класах, утеплено 90 % (800 кв.м.) покрівлі, змонтовано зовнішнього утеплення 500 кв.м., встановлено та запущено Індивідуальний тепловий пункт та нову систему опалення з регулюванням температури в кожному класі школи, утеплено перекриття між першим поверхом та підвалом на 90%.

Роботи по зовнішньому утепленню призупинені на зимовий період та будуть продовжені з настанням належних погодних умов.

Ніжин Інвестиційний 

модернізація, школа, НЕФКО
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: