Завантаження ...
banner

Куди подінуть непродані ялинки? Відповідь продавців у Ніжині

До свого завершення підходить 2019 рік, як і ажіотаж на новорічні покупки. А головним атрибутом свята є ялинка та сосна. Цьогоріч у Ніжині їх продавалось дуже багато і проходячи повз ялинкові базари, задаєшся питанням – чи куплять їх всі? Звичайно – ні

ялинки, базар, продаж

До свого завершення підходить 2019 рік, як і ажіотаж на новорічні покупки. А головним атрибутом свята є ялинка та сосна.

Цьогоріч у Ніжині їх продавалось дуже багато і проходячи повз ялинкові базари, задаєшся питанням – чи куплять їх всі? Звичайно – ні, але кількість не розкуплених – лякає: чотири ряди, вартість кожної від 100 до 500 грн.

Здавалось би, 31 грудня їх повинні були б хоч трохи розкупити, але ситуація майже не змінилась. Мова йде про ялинковий базар по вулиці Московська, біля ринку. Треба зазначити, що ціни майже не зменшились. Проте сьогодні ціна стартує від 50 грн.

Поцікавились у продавця: "Якщо не продадуться дерева, куди діватимете?". У відповідь отримали – "Посадимо назад!"

Цей сарказм, нажаль, не спрацює, а ялинки скоріш за все пустять на паливо, або просто викинуть. І постає питання – навіщо вирубувати стільки ялинок? Чи посаджено стільки ж молодих на місце зрубаних?

Що ж до думки ніжинців, то вибір з приводу, яку ялинку встановити розділились майже порівну, про що свідчить опитування:

ялинки, базар, продаж

Джерело: Нежатин
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: