Завантаження ...
banner
banner

Допоможіть сім'ї погорільців

Нечваль Олександр Дмитрович, пенсіонер, інвалід війни 2 групи звертається до ніжинців з проханням надати йому допомогу для подолання наслідків пожежі яка відбулася з невідомих причин і нанесла йому та 6-ти членам його родини значні матеріальні збитки.


Нечваль Олександр Дмитрович, пенсіонер, інвалід війни 2 групи звертається до ніжинців  з проханням надати йому допомогу для подолання наслідків пожежі, яка нанесла йому та 6-ти членам його родини значні матеріальні збитки. Олександр Дмитрович проживає в 3-кімнатній квартирі №14 по вул. Богуна, 47 разом з донькою гр. Кучириною О.О., яка має на вихованні сина-студента 1996 р.н. та 3-х малолітніх доньок 2010 та 2012 р.н.

Внаслідок пожежі вогнем повністю знищено стеля, вікна, двері, стіни, підлога дитячих кімнат, ліжка, меблі, майно, електропроводка, одяг, іграшки, речі домашнього вжитку, документи. Загальні збитки потерпілих від даної пожежі (зі слів заявника сягають 100,0 тис. грн.).

Виконавчий комітет Ніжинської міської ради у звязку з обмеженими можливостями міського бюджету та неспроможністю багатодітної сім’ї заявника самостійно виконати ремонт житла, відповідно до ст. 33б п.6 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», звертається з проханням надати посильну благодійну допомогу потерпілим від надзвичайної події коштами, будівельними матеріалами (шпалери, клей, цемент та ін.) або виконати безоплатно частину  відновлювальних робіт.
 
Квартира не була застрахована від наслідків пожежі. Іншого житла потерпілі не мають. Причина пожежі не встановлена.
 
Якщо Ви згодні запропонувати потерпілим від пожежі будь – яку допомогу, просимо направляти благодійні кошти на картковий рахунок потерпілих від пожежі:
 
- Нечваль Олександр Дмитровичкартка Ощадбанку 5167490012218385.
 
Телефон потерпілих від пожежі:  0688039573.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: