Завантаження ...
banner
banner

В центральній частині міста оновлять таблички з назвами вулиць

9 січня в малій залі міськвиконкому відбулась нарада керівників комунальних підприємств під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника

вулиці, таблички

9 січня в малій залі міськвиконкому відбулась нарада керівників комунальних підприємств під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника.

На засіданні розглянули два звернення жителів міста щодо постачання тепла та гарячої води до осель – ніжинки повідомили про невідповідність нормам температури повітря та гарячої води в їхніх квартирах. Григорій Миколайович дав доручення відповідним службам вивчити проблему, зробити акт обстеження, виявити й усунути причину.

Також на нараді розглянули можливі варіанти табличок із назвами вулиць та нумерацією будинків. Нагадаємо, що на минулій нараді з благоустрою було надано протокольне доручення управлінню житлово-комунального господарства та будівництва зробити кошторис по замовленню та встановленню табличок у центральній частині міста.

Також, 9 січня обговорили питання проблемного розташування незаконно встановлених МАФів по вулиці Шевченка. На власників торгових точок неодноразово складали приписи, але вони й надалі ведуть торгівлю.

За матеріалами Ніжинської міської ради 
Фото Лілії Ломакіної
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: