Завантаження ...
banner

Підліток гуляв нічним містом, забувши про час

Патрульні розшукали 13-річного хлопця, який гуляв Черніговом до пізньої ночі, повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області. Сьогодні о першій ночі до поліції зателефонувала схвильована жінка та повідомила, що

патрульні, підліток, мама, прикмети, пошуки

Патрульні розшукали 13-річного хлопця, який гуляв Черніговом до пізньої ночі, повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області

Сьогодні о першій ночі до поліції зателефонувала схвильована жінка та повідомила, що не може знайти свого 13-річного сина. Дитина напередодні ввечері пішла гуляти на вулицю і до цього часу не повернулася, під час дзвінків на мобільний телефон не бере слухавку. До заявниці негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.

Зустрівшись із мамою хлопчика, поліцейські з’ясували, у що він був вдягнений, коли ішов з дому, його особливі прикмети. Також жінка надала фото сина. За кілька хвилин всі патрульні екіпажі отримали орієнтування та розпочали пошуки дитини.

Намагаючись додзвонитися до хлопця, один з патрульних постійно набирав номер його мобільного. Після чергової спроби дитина взяла слухавку, але спочатку не хотіла розмовляти, можливо, через те, що номер був їй невідомим. Та коли інспектор назвався і розповів хлопчику, що його шукає мама, він сказав, де його знайти.

Виявилося, що підліток гуляв залізничним вокзалом, а про час забув.
Патрульні доставили дитину додому.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: