Завантаження ...
banner
banner

Чи потрібен Ніжину круговий рух на ТПО?

У цьому спробували розібратися сьогодні, 16 січня, на засіданні комісії з законності. Як вже відомо, у Ніжині планують здійснити реконструкцію перехрестя вулиць Шевченка, Носівський Шлях та провулку Урожайний.

круговий рух, Ніжин, ТПО

У цьому спробували розібратися сьогодні, 17 січня, на засіданні комісії з законності. Як вже відомо, у Ніжині планують здійснити реконструкцію перехрестя вулиць Шевченка, Носівський Шлях та провулку Урожайний. За попередніми даними, при затвердженні бюджету на 2020 рік на реконструкцію перехресть вул. Шевченка - вул. Корчагіна, вул. Шевченка - вул. Носівський Шлях виділили 12 млн. 402 тис. 366 грн.

Тож сьогодні члени комісії розглянули робочий проект, кошторисну документацію та ескізи. Виконавець робіт – ФОП Примак.

Як відомо, дана тема вже встигла стати дискусійною, різні думки з цього приводу звучали і сьогодні. "Чи це взагалі так необхідно для Ніжина?", – ставили питання присутні, назвавши цей проект "марно витраченими коштами".  Дехто вважає за краще не робити круговий рух, а реконструювати перехрестя і встановити сучасний пішохідний перехід з світлофором. Звучали припущення і про те, що з встановленням кругового руху на ТПО може збільшитися кількість ДТП в цьому місці.

Конкретного рішення на комісії прийнято не було. Питання будуть доопрацьовувати.

Валентина Пильник

круговий рух, Ніжин, ТПО

круговий рух, Ніжин, ТПО
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: