Завантаження ...
banner
banner

Футбольний сезон у Ніжині розпочато. Оновлено

26 квітня на міському стадіоні «Спартак» пройшли футбольні змагання на «Кубок відкриття сезону 2015 року». Цьогоріч у змаганнях взяло участь 8 команд з Ніжина та району

Кубок відкриття сезону, Ніжин, нежин

26 квітня на міському стадіоні «Спартак» пройшли футбольні змагання на «Кубок відкриття сезону 2015 року». Вже котрий рік поспіль даний турнір проходить за сприяння Федерації футболу м.Ніжина.

Під час урочистого відкриття змагань, хвилиною мовчання було вшановано українських воїнів, які загинули в зоні АТО захищаючи нашу країну!

Цьогоріч у змаганнях взяло участь 8 команд, а саме: "Динамо", "Творець", "НАТІ", "НДУ", "Фрунзівець", "Дельфін", "ДЮСШ" та команда «Відродження» з с. Сальне. 

Перед жеребкуванням команд оргкомітетом було прийнято рішення, шляхом сліпого жеребу поділити команди на дві групи по 4 команди. Де переможчі груп зіграють у фіналі, а команди, що посіли у групах 2-гі місця розіграють між собою 3-4 місця.

Результати жеребкування:
1 група - "Динамо", "Фрунзівець", "Творець", "Відродження"

2 група - "Дельфін", "НАТІ", "НДУ" "ДЮСШ".

Групи вийшли рівними по силах, тож до останнього туру точилася запекла боротьба за вихід у наступний раунд змагань. В підсумку проведення групового турніру команди посіли наступні місця: 

1 група

1- "Динамо"

2 - "Фрунзівець"

3 - "Творець"

4 - "Відродження"

2 група

1 -"НАТІ"

2 - "Дельфін"

3 - "ДЮСШ"

4 - "НДУ"

У матчі за 3-4 місця зустрілись команди Фрунзівець та Дельфін. Перед початком даного поєдинку фаворитом була команда Фрунзівець. Але гра на футбольному полі показала протилежне! В результаті перемогу з рахунком 2:0 виборола команда "Дельфін"! Приємно, що найбільш вікова команда м. Ніжина не пасе задніх, і регулярно потрапляє на призові місця міських змагань!

У фінальному матчі зустрілись команди "Динамо" та "НАТІ". Поєдинок пройшов за цілковитою перевагою команди "Динамо", які з мінімальним рахунком отримали 1:0 перемогли суперника та здобули "Кубок відкриття сезону 2015"

Кращі гравці турніту:
Кращий воротар  - Орендар Роман, "Дельфін"
Кращий захисник - Козловський Максим "Динамо"
Кращий півзахисник - Жоголко Валерій "Фрунзівець"
Кращий нападник - Борщ Артем "НАТІ"

Кращий гравець турпіну - Литвин Роман "Динамо"
 


Кубок відкриття сезону за мить перейде в руки переможців







 


Федерація футболу м. Ніжина
Фото Бронза М. С. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: