Завантаження ...
banner
banner

Інформації щодо оренди вільних приміщень у Ніжині стане більше?

"У Ніжині багато приміщень, які здаються в оренду, але інформація стосовно цього озвучена мало, – зазначив на сьогоднішній оперативній нараді заступник міського голови Григорій Олійник. Так, на останній сесії

оренда, інформація, вільні об'єкти

"У Ніжині багато приміщень, які здаються в оренду, але інформація стосовно цього озвучена мало", – зазначив на сьогоднішній оперативній нараді заступник міського голови Григорій Олійник.

Так, на останній сесії місьради між депутатами виникла дискусія з приводу надавати, чи ні 
вільне приміщення колишньої дорослої поліклініки, що по вулиці Успенськійпід адвокатську діяльність за суму оренди 2000 грн. за місяць. Строк оренди – 2 роки 11 місяців.

Дехто з депутатів, присутніх на сесії, задавався  питанням: чому приміщення здаватиметься в оренду для надання адвокатських послуг, хоча, за попередньою домовленістю, приміщення поліклініки мали б  здаватись в оренду під медичні послуги, і, головне, чому на це приміщення не було оголошено конкурс? Можливо, хтось із медичної галузі Ніжина також потребує у оренді приміщення у центрі міста, але так і не дізнався про вільні об'єкти?

Керівник відділу комунального майна зазначила, що таких заяв не надходило. Оренду, про яку йде мова, погодили, бо це – додаткові кошти у міський бюджет.

Більшість депутатів зійшлися на тому, що заяв 
від лікарів подано не було через недостатню проінформованість населення. Тоді міський голова Анатолій Лінник підкреслив, що роботу в цьому напрямку буде проведено.

Тож на сьогодняшній оперативній нараді Г. Олійник зазначив: "Є вимога міського голови: на об'єктах, які здаються, потрібно вивісити інформацію про оренду. Тут же мають бути їх характеристика і контактні телефони, щоб і населенню, і підприємствам було зрозуміло, куди звертатися". 

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: