Завантаження ...
banner

Ніжинський елеватор збільшить потужності

«Баришівська зернова компанія» Grain Alliance в 2020 році збільшить обсяги зберігання на «Ніжинському елеваторі» до 48 тис. т, що вдвічі більше від потужностей, які вже існуюють. Про це повідомив комерційний

«Баришівська зернова компанія», Ніжинський елеватор, зерносушарка

«Баришівська зернова компанія» Grain Alliance в 2020 році збільшить обсяги зберігання на «Ніжинському елеваторі» до 48 тис. Т, що вдвічі більше від потужностей, які вже існуюють. Про це повідомив комерційний директор Grain Alliance Таїр Мусаєв на II Аграрному форумі «Елеватор-2020» (за інформацією elevatorist.com).

 Читайте також Елеватор у Ніжині: нарешті дослідять викиди, шум і забруднення ґрунту
 
«Ніжинський елеватор має потужності 24 тис. Т, але за планами в цьому році ми добудуємо ще 24 тис. Т, а в подальшому плануємо довести загальні потужності до 72 тис. Т.

Цей елеватор буде працювати тільки на твердому паливі. Ми туди навіть не підводили газ. І можна сказати, що він працює дуже успішно, з точки зору співвідношення витрат палива на зняття одного тоннопроцента», - зазначив Таїр Мусаєв.

Також він додав, що на майбутній сезон на «Ніжинському елеваторі» встановлять теплогенератор на 12 МВт і зерносушарку продуктивністю 1600 т / добу при знятті 10% при температурі зовнішнього середовища + 10 ° С.

Читайте по темі Сюжет UA: Чернігів про те, як Ніжин замітає червоним лушпинням. Відео

Зараз на елеваторі працює теплогенератор компанії TEFF (Одеса) потужністю 6 MВт. Для роботи зерносушарки використовують як паливо пелети з соняшникового лушпиння, так і пелети з деревини.

За 2019 сезон з використанням альтернативного палива на підприємстві просушені 50 тис. Т кукурудзи і 10 тис. Т пшениці.

Нагадаємо, «Ніжинський елеватор» на кінець листопада відвантажив 6 залізничних маршрутів з кукурудзою.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: