Завантаження ...
banner
banner

41-річний ніжинець розповсюджував містом психотропні речовини

Прокурором у суді доведено вину 41-річного мешканця Ніжина за незаконне придбання, зберігання з метою збуту психотропних речовин, а також незаконному збуті психотропних речовин, вчиненому повторно ( ч. 1 ст. 307 та

психотропні речовини, амфетамін, суд

Прокурором у суді доведено вину 41-річного мешканця Ніжина за незаконне придбання, зберігання з метою збуту психотропних речовин, а також незаконному збуті психотропних речовин, вчиненому повторно (ч. 1 ст. 307 та ч. 2 ст. 307 КК України). 

Під час досудового розслідування встановлено, що чоловік, з метою подальшого збуту, незаконно придбав психотропну речовину – амфетамін, зберігав її, а потім, неодноразово збував на території м. Ніжин.
   
У ході судового розгляду зловмисник свою винуватість у вчиненому не визнав, проте прокурором надані беззаперечні докази, які суд визнав належними та допустимими, а також такими, що узгоджуються між собою та підтверджують обвинувачення.

Відтак, вироком Ніжинського міськрайонного суду обвинуваченого засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

До набрання вироком законної сили міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою залишено без змін.

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: