Завантаження ...
banner

Унікальні екскурсії старовинним Ніжином від краєзнавчого музею

Озираючись на свій трирічний досвід проведення екскурсій старою забудовою м. Ніжина, усвідомлюєш, що немає однакових, стандартних екскурсій. Кожна екскурсія унікальна і неповторна

екскурсії, краєзнавчий музей, Роман Желєзко

Озираючись на свій трирічний досвід проведення екскурсій старою забудовою м. Ніжина, усвідомлюєш, що немає однакових, стандартних екскурсій. Кожна екскурсія унікальна і неповторна. І неповторними, а часто й незабутніми, ці екскурсії роблять люди - гості Ніжина. 

Жага до чергових відкриттів, бажання пережити нові емоції та враження, допитливі погляди, креативно-нестандартні запитання - це далеко неповний перелік цеглин, що утворюють фундамент успішної екскурсії, цікавої як екскурсоводу, так і екскурсантам. Зізнаюсь, остання екскурсія була саме такою. І створили її незабутні хлопці та дівчата із київського осередку проекту Будуємо Україну Разом - БУР Львівська освітня фундація.

Гадаю, сходи ніжинського Будинку з Привидами, колони Гімназії вищих наук, нестандартність кав'ярні М. Стефант'єва та постать ніжинського козака-чаклуна Івана Золотаренка будуть тими незабутніми ключами до скарбнички пам'яті, в якій закарбувалась мандрівка до Ніжина прохолодного лютого 2020 року.

Роман Желєзко - завідувач відділу історії м. Ніжина НКМ ім І. Спаського 

екскурсії, краєзнавчий музей, Роман Желєзко

екскурсії, краєзнавчий музей, Роман Желєзко

екскурсії, краєзнавчий музей, Роман Желєзко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: