Завантаження ...
banner

Залишають на вулиці, а потім жаліються на безпритульних тварин

Цю маленьку дівчинку викинули 16 березня на вокзалі у Ніжині люди, які їхали електричкою, просто залишили її на платформі. Повідомляє у Facebook група Допомога тваринам міста Ніжина. "Мала у дуже поганому стані, з неї зняли близько 300 кліщів, а далі збилися з рахунку

тварини, собаки, безпритульні, допомога

Цю маленьку дівчинку викинули 16 березня на вокзалі у Ніжині люди, які їхали електричкою, просто залишили її на платформі.

Повідомляє у Facebook група Допомога тваринам міста Ніжина

"Мала у дуже поганому стані, з неї зняли близько 300 кліщів, а далі збилися з рахунку... Обробили ззовні, поставили крапельницю. Вона слабка, але шанси на одужання високі, головне продовжувати терапію. І знову все впирається в кошти. Зараз ми оплачуємо лікування кішки за власний рахунок, думали, що впораємося і тут самостійно, але не виходить... Будь ласка, допоможіть врятувати цю малечу, вона не заслужила на таку долю.
Вдячні усім за кожну гривню.

4731219121120152, Левадна Вікторія. Будуть всі звіти, як і завжди.

+380 (68) 521 98 44 Анна

Люди... самі викидають тварин, залишають їх на вулиці розмножуватися, а потім незадоволені кількістю безпритульних. Невже вони не бачать тут зв‘язку??? Невже можуть спокійно спати, викинувши в мішку цуценят чи прив‘язавши собаку в лісі до дерева?

Доки такі члени суспільства живуть серед нас і не планують змінюватися, доти всі наші старання зі стерилізацією та прилаштуванням будуть краплею в морі".

тварини, собаки, безпритульні, допомога

тварини, собаки, безпритульні, допомога
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: