Завантаження ...
banner

Новини від Нікіти Постнікова: хлопчика прооперували

Мама Нікіти Постнікова, Юлія, в мережі Фейсбук повідомила про стан свого сина Нікіти: "Доброго дня наші помічники. Через слабкий стан Нікіти почати другий блок хіміотерапії нам так і не вдалося. Нікіта досі на штучному харчуванні. За рішенням

 Нікіта Постніков, лікування, допомога

Мама Нікіти Постнікова, Юлія, в мережі Фейсбук повідомила про стан свого сина Нікіти: "Доброго дня наші помічники. Через слабкий стан Нікіти почати другий блок хіміотерапії нам так і не вдалося. Нікіта досі на штучному харчуванні.

За рішенням лікарів сьогодні нашого героя оперували, взяли аналіз біопсії, щоб зрозуміти в якому стані зараз пухлина. Операція йшла три години. Дякувати Богу все добре. Від наркозу відійшов добре, почуває себе нормально.

Лікарі вирішили залишити нас в палаті реанімації, щоб уникнути ризиків. Ще нічого не пояснювали, будемо чекати результатів та на консультацію з лікарями. Вірю лікарям, сподіваюсь що вже скоро нас переведуть в звичайну палату.Навіть в реанімації ми з гаслом України, з жовто- блакитним ліжком.

Дякую всім за молитву,за розуміння,за допомогу!

Ситуація в Італії з вірусом дуже тяжка. Бережіть себе та своїх рідних! Життя найголовніше що у нас є! Поважайте один одного,і цінуйте кожну мить...

Терміновий збір!
Картка гривні ПриватБанк на Постнікова Юлія
5168 7573 5796 5542

 Нікіта Постніков, лікування, допомога

 Нікіта Постніков, лікування, допомога

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: