Завантаження ...
banner

Як сьогодні почувається ніжинка з підозрою на коронавірус?

Новина про 38-річну жінку, яку вчора помістили до боксу в інфекційному відділенні, стрімко облетіла все наше місто і розповсюдилась далеко за його межі. Сьогодні генеральний директор ЦНМЛ О. Костирко для сайту mynizhyn.com розповів

Ніжин, коронавірус, підозра, жінка, похмілля

Новина про 38-річну жінку, яку вчора помістили до боксу в інфекційному відділенні, стрімко облетіла все наше місто і розповсюдилась далеко за його межі.

Сьогодні генеральний директор ЦНМЛ О. Костирко для сайту mynizhyn.com розповів подробиці ситуації з хворою ніжинкою.

"Пацієнтка у задовільному стані. Явищ ГРВІ у жінки немає, а от запах алкоголю і похмільний синдром є.

Так, наразі вона знаходиться в боксі, адже ми, як лікарі, вжили всіх потрібних заходів, і пробуде  там до отримання нами результатів матеріалів, які ми відправили до столиці.

Жінка – жителька мікрорайону Фрунзівка. Учора вона викликала "швидку", сказала, що дві доби у неї тримається висока температура, кашель і що вона задихається. Додала, що три дні тому повернулася з Італії. Наскільки правдива остання інформація – достовірно невідомо.

Виїхала спеціальна бригада і жінку терміново привезли до лікарні. Оглянули. Температура була в нормі. Пацієнтка підкашлювала, але це можна легко симулювати. У жінки взяли відповідні аналізи, чекаємо на результат.

Протягом доби надійде експрес-результат, а кінцевий отримаємо через тиждень. Жінка під наглядом і найбільше зараз її турбує похмільний синдром". Джерело

Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: