Завантаження ...
banner

Інформація щодо двох ніжинців у яких підозрювали коронавірус

Таку інформацію сьогодні, 23 березня, на щотижневій оперативній нараді надав генеральний директор КНП "Ніжинська центральна міська лікарня ім. М.Галицького" Олександр Костирко. Нагадаємо, що у Ніжині до інфекційного відділення були доправлені 38-річна жінка

коронавірус, хворі, підозра, лікарня, Олександр Костирко

Таку інформацію сьогодні, 23 березня, на щотижневій оперативній нараді надав генеральний директор КНП "Ніжинська центральна міська лікарня ім. М.Галицького" Олександр Костирко.


Нагадаємо, що у Ніжині до інфекційного відділення була доправлена 38-річна жінка з Фрунзівки

Олександр Костирко розповів, що жінка, яка практично тиждень перебуває в інфекційному відділенні, добре себе почуває і виявляє бажання повернутися додому. Вже сьогодні мають зробити дослідження біологічних середовищ, аби підтвердити чи спростувати підозру на коронавірус. Якщо результат буде негативним, вже у вівторок жінку випишуть з лікарні.

Щодо другого випадку підозри на  COVID-19, то чоловік 1982 року народження потрапив до лікарні у цю суботу. Підозру з чоловіка зняли, бо він не контактував з хворими і вже тривалий час знаходився під наглядом лікарів. У чоловіка діагностували ГРВІ, що ускладнилося бронхітом. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: