Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині соцпрацівники піклуються про 510 людей похилого віку

Про це на щотижневій оперативній нараді розповів заступник міського голови Ігор Алєксєєнко. На сьогодні у Ніжині зареєстровано 510 громадян похилого віку, які користуються послугами соціального центру. Цим людям допомагає 47 соціальних працівників


Про це на щотижневій оперативній нараді розповів заступник міського голови Ігор Алєксєєнко

На сьогодні у Ніжині зареєстровано 510 громадян похилого віку, які користуються послугами соціального центру. Цим людям допомагає 47 соціальних працівників. Цетр працює у штатному режимі, зараз установа не потребує додаткової підтримки. Була проблема з особистим захистом працівників - дотримання маскового режиму. Але в центрі вже налагодили пошиття масок і працівники ними забезпечнені.
Як наголосив Ігор Алєксєєнко, у Ніжині соцпрацівники в повній мірі виконують свої обов'язки, допомагають людям похилого віку з ліками і першочерговими продуктами харчування.

Перед Пасхою соцпрацівники, крім доставки ліків і продуктів харчування, допомагали літнім людям і з домогосподарством. Це і прибирання в будинку, миття вікон та інше.  Але зараз установа працює у посиленому режимі, тому у соцмережі розмістять оголошення про те, що у зв'язку з великим навантаженням на соцпрацівників, послуги будуть надаватися виключно із забезпечення життєдіяльності людей похилого віку.

Скарг на соцпрацівників ще не надходило.

Вчора Ігор Алєксєєнко у мережі Facebook розмістив звернення до громадян, які знаходяться у меншій зоні ризики, щоб вони звернули увагу на людей похилого віку, які потребують сторонньої допомоги.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: