Завантаження ...
banner
banner

Криміногенна ситуація у Ніжині за минулий тиждень

За період з 21 по 27 березня 2020 року включно, Ніжинським відділом поліції забезпечено оперативне реагування на 245 заяв та повідомлень (у 2019 - 249). Вже другий тиждень поспіь кількість зареєстрованих злочинів значно нижча, ніж у 2019 – 16 проти 24

поліція, кримінал, заяви, повідомлення

За період з 21 по 27 березня 2020 року включно, Ніжинським відділом поліції забезпечено оперативне реагування на 245 заяв та повідомлень (у 2019 - 249). Вже другий тиждень поспіь кількість зареєстрованих злочинів значно нижча, ніж у 2019 – 16 проти 24.

Працівниками поліції складено 163 адміністративні матеріали. Попереджень виносилось менше, ніж завжди: лише 31. Натомість накладено штрафів на загальну суму понад 26 тис. грн.  Вже станом на зараз сплачено трохи більше 3 тис. із них.  


По лінії нагляду за безпекою дорожнього руху зафіксовано 117 порушень. 6 водіїв задокументовано за кермом у стані алкогольного сп’яніння, з яких 1 повторно протягом року. 12 сіли за кермо не маючи права керувати транспортними засобами, ще 2 не мали при собі відповідних документів. Сталося 3 ДТП без потерпілих осіб. Окрім цього, 8 протоколів складено відносно пішоходів, які порушили ПДР, а саме переходили дорогу поза пішохідним переходом. Переважно мова йде про вул. Шевченка.

Окрім цього, порушили ПДР 31 водій великотоннажних транспортних засобів та відносно них складено адміністративні матеріали. За порушення вимог ПДР щодо зупинки-стоянки транспортних засобів складено 20 адміністративних матеріалів. Сума штрафу за кожною такою постановою 255 грн. 

За розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях складено 16 протоколів, тоді як ще неминулому тижні їх було 64. Вважаємо, що це пов’язано із тим, що громадяни стали більш відповідально ставитись до карантинних обмежень та заборон. 

Що стосується зареєстрованих протягом тижня кримінальних проваджень. Із вказаних 16 кримінальних проваджень 7 – це ті, що були скоєні раніше, так звані епізоди вже відомих поліції підозрюваних. Таким чином протягом тижня фактично вчинено 9 злочинів, серед яких  5 крадіжок, 2 з яких вже розкриті, підробка документів, шахрайство, два факти зберігання наркотичних засобів. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: