Завантаження ...
banner
banner

Деякі жителі села Комарівка, де виявлено коронавірус, були помічені на Ніжинщині

Про це на розширеній оперативній нараді розповів представник Ніжинського міськрайонного відділу ДУ "Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України". Степаненко В. Повідомляє mynizhyn.com. "В мене є інформація

Комарівка, коронавірус, люди, міграція, Вертіївка

Про це на розширеній оперативній нараді розповів представник Ніжинського міськрайонного відділу ДУ "Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України" Степаненко В. Повідомляє mynizhyn.com.

"В мене є інформація, що з Комарівки, де вже є зареєстровані випадки коронавірусу, спостерігається переміщення осіб, за моїми даними, у село Вертіївка. Ми зв'язалися з Борзною і ця інформація підтвердилась. Є така сім'я у них семеро дітей, які перебували на навчанні в інтернаті. На минулому тижні вони у Вертіївці взяли продукти харчування і повернулися у Комарівку. Але в суботу знову була інформація, що деякі жителі Комарівки були помічені у громадських місцях Вертіївки. 

Питання хто має це контролювати - актуальне. Наші працівники таких повноважень не мають, це більше стосується поліції. 

Всі контактні особи з Комаріки, що живуть у Ніжині взяті під санітарний контроль. По двом випадкам був тісний контакт, але підстав для хвилювань немає. Всі контактні особи знаходяться під санітарним наглядом" - повідомив представник Ніжинського міськрайонного відділу ДУ "Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України".
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: