Завантаження ...
banner
banner

Вже декілька днів на Чернігівщині не реєструють нових випадків коронавірусу

8 квітня стало відомо, що у носівчанина, який госпіталізований у Ніжинську міську лікарню, лабороторно підтвердили коронавірус. Так у Чернігівській області було вже 9 випадків коронавірусу, з них 1 летальний. Станом на 12 квітня

коронавірус, випадки

8 квітня стало відомо, що у носівчанина, який госпіталізований у Ніжинську міську лікарню, лабороторно підтвердили коронавірус. Так у Чернігівській області було вже 9 випадків коронавірусу, з них 1 летальний. Станом на 12 квітня за даними МОЗ у Чернігівській області кількість зареєстрованих випадків коронавірусу залишилась незмінною - 9.

Як повідомляє suspilne.media, у десятьох людей, що контактували з хворим на коронавірус із Носівки, негативні результати ПЛР-тестів. Про це Супільному розказав заступник голови облдержадміністрації Андрій Подорван.

За його словами, загалом 10 квітня лабораторне тестування зробили 51 людині з області. Серед них ті, хто хворіє на пневмонію, та кілька хворих на коронавірус із Борзнянської райлікарні. Останніх виписувати поки не будуть, адже негативних тестів має бути декілька.

Також, розповів Андрій Подорван, цього тижня зробили повторний ПЛР-тест хворому з Корюківки. Результат був позитивним. Повторний тест зроблять у понеділок.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: