Завантаження ...
banner
banner

Одинадцятикласницю з Ніжина відзначили на Всеукраїнському конкурсі

Карантин – це виклик, але не перешкода. Вітаємо 11-класницю Антіпову Аліну із вдалим виступом у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт учнівської та студентської молоді імені Миколи Гоголя! Повідомляє Ніжинська ЗОШ І-ІІІ ст. 10

ЗОШ №10, Всеукраїнський конкурс, Антіпова Аліна

Карантин – це виклик, але не перешкода.

Вітаємо 11-класницю Ніжинської ЗОШ №10 Антіпову Аліну із вдалим виступом у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт учнівської та студентської молоді імені Миколи Гоголя!
Повідомляє Ніжинська ЗОШ І-ІІІ ст. 10.

Серед багатьох старшокласників та студентів, які надіслали свої роботи з 12 областей України, єдина ніжинська школярка успішно подолала відбірковий тур і за рішенням журі конкурсу отримала Диплом І ступеня у номінації мистецтвознавство.

Всеукраїнський конкурс творчих робіт учнівської та студентської молоді проводився в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя з 20 лютого по 25 березня 2020 року з метою вшанування пам'яті письменника та поглибленого вивчення його художньої спадщини, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її здібностей, виховання у молодого покоління схильності до наукової роботи, інформує 
ndu.edu.ua.

На конкурс надіслані роботи з різних регіонів України, зокрема Вінницької,  Запорізької, Київської,  Луганської,  Полтавської, Рівненської,  Сумської, Харківської,  Херсонської,  Черкаської,  Чернівецької, Чернігівської областей, які відповідали Положенню про конкурс і заявленим номінаціям.

Роботи більшості учасників Конкурсу відзначалися творчим пошуком, цікавістю до постаті Гоголя, самостійністю та оригінальністю мислення, неформальним підходом до аналізу його творів.

Із поданих на конкурс учнівських і студентських робіт були відібрані 23, які, на думку журі, заслуговують на відзнаку дипломами, грамотами та сертифікатами.

Серед цих 23 – робота Антіпової Аліни.

Здоров’я та творчих успіхів Аліні, подолання всіх перешкод для здійснення мрій і задумів!

ЗОШ №10, Всеукраїнський конкурс, Антіпова Аліна

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: