Завантаження ...
banner
banner

Настоятель Покровського храму розповів, як освятити пасочку вдома

Сьогодні, 17 квітня, настоятель Покровського храму отець Михаїл під час проповіді розповів, як можна буде освятити паску вдома: «Хто залишається вдома на всеночну ставте корзину, або просто на білу скатертину перед іконами

Покровський храм, паска, освячення, вдома

Сьогодні, 17 квітня, настоятель Покровського храму отець Михаїл під час проповіді розповів, як можна буде освятити паску вдома:

«Хто залишається вдома на всеночну ставте корзину, або просто на білу скатертину перед іконами розложіть свої продукти, поставте в центрі пасочку, запаліть свічечку і включайте онлайн-трансляцію богослужіння. Моліться з усіма.

В кінці  богослужіння я прочитаю освячувальну молитву і ця молитва буде линути не тільки в храмі, а й на весь Ніжин. Хто буде молитися вдома, беріть святу водичку і після того, як я прочитаю освячувальну молитву, покропіть святою водичкою свою пасочку і вона буде освячена».

Також отець Михаїл наголосив, що масового скупчення людей у подвір’ї храму не буде. У самому храмі може перебувати не більше 10 людей. Господь береже того, хто і сам себе береже.

Настоятель храму святої Покрови закликав усмиряти себе. На наступний рік буде Пасха веселіша. А щоб в наступному році ми змогли посвятити паску в цьому році потрібно поберегтися і залишатися вдома.

Бережіть себе і своїх ближніх!

Нагадуємо, що онлайн-трансляцію богослужінь у храмі святої Покрови можна переглянути на сторінці отця Михаїла Якубіва у мережі Facebook.

Джерело: pokrova.nezhin.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: