Завантаження ...
banner
banner

В області заборонили діяльність роздрібних продовольчих ринків

18 квітня обласна комісія з питань ТБ та НС прийняла жорстке рішення про повну заборону функціонування роздрібних продовольчих ринків. Рішення вступає у силу невідкладно. Контроль за безумовним виконання рішення покладено

ринок, комісія, рішення, закриття

18 квітня обласна комісія з питань ТБ та НС прийняла жорстке рішення про повну заборону функціонування роздрібних продовольчих ринків. Рішення вступає у силу невідкладно.

Контроль за безумовним виконання рішення покладено на Головне управління Держпродспоживслужби в області та  Головне управління Нацполіції в області.

Натомість у Ніжині штаб ТЕБ та НС 17 квітня провів чергове засідання затвердили нові вимоги до ринкув. Серед них є: забезпечення кількісного пропускного режиму на свою територію, посилення контролю за виконанням карантинних заходів - засоби захисту (рукавички, маски, захисні окуляри), соціальне дистанціювання. Зараз ринки у Ніжині на вихідних, що були заплановані з 19 по 22 квітня. Керівництво Ніжинського КООПРИНКУ, за власною ініціативою вирішило встановити такі тривалі вихідні.

Чи будуть у Ніжині виконувати рішення обласної комісії стане відомо вже завтра, коли розпочне робочий тиждень Ніжинський виконком.

mynizhyn.com за матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА та Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: