Завантаження ...
banner

Що для вас Ніжин? Візьміть участь у новому флешмобі!

«Для мене Ніжин – це…» – під такою назвою започатковують міський флешмоб. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомляє начальник управління культури та туризму Тетяна Бассак: "Напередодні Дня міста, яке ми відзначаємо

Ніжин, флешмоб, вітальна листівка

«Для мене Ніжин – це…» – під такою назвою започатковують міський флешмоб. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомляє начальник управління культури та туризму Тетяна Бассак:

"Напередодні Дня міста, яке ми відзначаємо вже третій рік поспіль 6 травня, у день св. Юрія (Георгія) Побідоносця, запрошуємо усіх бажаючих поділитися власними думками, емоціями, які викликає (пробуджує) місто, де ми народилися, живемо, працюємо….

Започатковуємо флешмоб «Для мене Ніжин – це…».

Пишіть (вірші, роздуми…), знімайте відео.., малюйте, фантазуйте, творіть…. І усе робіть з позитивом й любов’ю до рідного міста.

Як писав Т.Шевченко: «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля»

Для створення вітальної онлайн-листівки за участі громади міста до Дня НІЖИНА ваші напрацювання відправляйте на ел. адресу управління культури й туризму Ніжинської міської ради: cultura_nizhyn@ukr.net або на сторінку управління культури і туризму Ніжинської міської ради (у фейсбуці) до 4 травня.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: