Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині поминальні дні відбудуться, але в іншому форматі

Про це сьогодні після недільного богослужіння оголосив настоятель храму святої Покрови отець Михаїл, повідомляє pokrova.nezhin.org: «У церкві правитися буде завтра і після завтра (в понеділок і вівторок), о 9 годині ранку

поминання, кладовища, панахиди, храм святої Покрови

Про це сьогодні після недільного богослужіння оголосив настоятель храму святої Покрови отець Михаїл, повідомляє pokrova.nezhin.org:

«У церкві правитися буде завтра і після завтра (в понеділок і вівторок), о 9 годині ранку почнеться літургія, по закінченню якої будуть служитися панахиди на яких ми згадаємо всіх наших померлих.

Але на кладовищах збиратися не будемо. І я запевняю вас, не важливо, де ви будете завтра в понеділок чи у вівторок, згадайте своїх померлих і ваша молитовна пам’ять, і те що ви згадаєте їх у молитві буде вашим поминанням.

Раніше ми писали: 
У Ніжині заборонили відвідувати кладовища

Щоб ви зрозуміли про що я хочу сказати, уявіть собі, не дай Боже, хтось утопився десь у морі в океані за тисячі кілометрів від дому. Невже його не можливо пом’янути, бо немає могилки? Де б ви не були, якщо ви згадаєте його у могилі, ця пам’ять буде важливою для нього і для вас.

Так само і завтра і після завтра. Залишайтеся вдома!

Вдома помоліться, включіть онлайн-трансляцію нашого богослужіння, помоліться разом з нами, запаліть свічечку перед іконами, згадайте своїх близьких і рідних померлих. І це буде ваше поминання. Опісля можете сісти за стіл і пам’янути. Але найважливіше – це молитва перед іконами.

Сьогодні до 18.00 і завтра з 8 години ранку у нашому храмі приймаємо панахиди. І завтра після служби будуть служитися панахидки за всіма померлими.

Боже благословення на всіх вас! Христос Воскрес!».

Воістину Воскрес!

поминання, кладовища, панахиди, храм святої Покрови
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: