Завантаження ...
banner

У Ніжині готові перекрити в'їзди до міста

Згідно одноголосно прийнятого рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради про фінансування робіт пов’язаних з облаштуванням 5-х контрольно-пропускних пунктів на в’їздах до Ніжина, комунальне підприємство

контрольно-пропускні пункти, КП «ВУКГ»

Згідно одноголосно прийнятого рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради про фінансування робіт, пов’язаних з облаштуванням 5-х контрольно-пропускних пунктів на в’їздах до Ніжина, комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» активно долучилось до попередніх робіт з облаштування КПП.

На території КП «ВУКГ» вже виготовлено та пофарбовано 5 металевих шлагбаумів, підготовлено до встановлення бетонні блоки, повідомляє unenizh. Працівниками з цеху освітлення вулиць міста проведено обстеження 5 локацій, де планується встановлювати контрольно-пропускні пункти на предмет можливості під’єднання електромережі та обладнання освітлення кожного КПП.

З метою запобігання поширення смертельно-небезпечного коронавірусу COVID-19, на території міста Ніжин у разі погіршення ситуації, буде окремо прийняте рішення комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про встановлення та облаштування 5-х КПП. Комунальне підприємство «ВУКГ» зі свого боку зробить все можливе, щоб такого роду роботи пройшли оперативно та якісно.

контрольно-пропускні пункти, КП «ВУКГ»

контрольно-пропускні пункти, КП «ВУКГ»

контрольно-пропускні пункти, КП «ВУКГ»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: