Завантаження ...
banner

На скільки ніжинцям збільшили субсидію?

На минулому тижні у Ніжині Управління соціального захисту населення провело нарахування субсидій та пільг, подало відповідні заявки на готівкову форму до Департаменту і подало інформацію про нараховані субсидії у безготівковій формі

управління, соцзахист, субсидія, доплата

На минулому тижні у Ніжині Управління соціального захисту населення провело нарахування субсидій та пільг, подало відповідні заявки на готівкову форму до Департаменту  і подало інформацію про нараховані субсидії у безготівковій формі до Міністерства. Про це на розширеній нараді при міському голові розповіла начальниця управління Валентина Кулініч.

Повідомляє mynizhyn.com.

Цифри такі: готівкою нараховані пільги 1182 особам на 1 млн. 57 тис., субсидія готівкою нарахована 8086 особам на 8 млн. 39 тис. грн. Пільги у безготівковій формі нараховано 2071 особі на суму 918 тис. грн; субсидії у безготівковій формі нараховано 814 особам на 784 тис. 700 грн.

При цьому в управлінні провели перерахунок субсидії за березень місяць з урахуванням збільшених на 50% соціальних нормативів окремих видів послуг у зв'язку із запровадженням карантину. До цього Урядом було анонсоване збільшення субсидій для їх отримувачів на 300 грн. У Ніжині ця цифра виявилася дещо меншою, у березні субсидії збільшились в середньому на 192 грн. Люди постійно звертаються до управління із запитанням "Де мої 300 грн, які мають доплатити у період карантину", тому в управлінні ведуть постійну роз'яснювальну роботу. 

До цього часу ніжинцям ще не проплатили 1000 грн - одноразову грошову допомогу в період карантину для окремих категорій громадян. Затримка відбулась через те, що Ніжинське управління соцзахисту досі не отримало паспорт цієї бюджетної державної програми.


У травні управління має перерахувати автоматично субсидію 9300 ніжинцям. Проте, якщо у складі вашої сім'ї відбулися зміни, необхідно подати нову довідку про склад сім'ї.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: