Завантаження ...
banner
banner

Чи відчули ніжинці пом'якшення карантину?

Вчора, 11 травня, в Україні пом'якшили карантин. У Ніжині вже відкрились ресторани, кафе і кав'ярні, що правда як показав вчорашній день не всі власники поспішають відкривати свої заклади. Уточнимо, що ресторани і кафе мають право

карантин, послаблення, Ніжин

Вчора, 11 травня, в Україні пом'якшили карантин. У Ніжині вже відкрились ресторани, кафе і кав'ярні, що правда як показав вчорашній день не всі власники поспішають відкривати свої заклади. Уточнимо, що ресторани і кафе мають право відкрити літні тераси і подавати їжу і напої на винос. 

Пише mynizhyn.com.

Також від учора мали почати працювати непродуктові ринки з одягом, будматеріалами, інструментами тощо. Але вчора, незважаючи, що це був вихідний і перший день коли всі можуть працювати, ринок у Ніжині був зачинений на вихідний.

Читайте також: Послаблення карантину: що у Ніжині вже відкриють, а що ні ?
Вчора була надзвичайно тепла і приємна погода, тому людей у скверах і парках набагато побільшало. Єдине, що тривожить майже всіх ніжинців - це те, що рух транспорту запустять в останню чергу і судячи з того, що у Ніжині з'явилась хвора на коронавірус місцева жителька, на маршрутках ми ще не скоро поїдемо. Також у Ніжині ще не працюють фітнес-центри, спортивні зали, навчальні заклади і кінотеатр.

Начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко на щотижневій оперативній нараді також зауважила, що людей на вулицях побільшало.

Поліція нагадує громадянам, що не зважаючи на послаблення, карантитин досі діє і не можна забувати про масковий режим у громадських місцях, обов’язкову дезінфекцію, дотримання соціальної дистанції. Будьте відповідальні та пам’ятайте, що радіти послабленню карантину необхідно з дотриманням його обмежень

Наталія Нікітіна

карантин, послаблення, Ніжин

карантин, послаблення, Ніжин

карантин, послаблення, Ніжин

карантин, послаблення, Ніжин


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: