Завантаження ...
banner
banner

Відвідуваність Mynizhyn.com збільшилася вдвічі: рекламні можливості сайту

Сьогодні інформація і новини становлять вагому частину нашого життя. Ніжин – невелике, але дуже активне місто, де мешканці хочуть знати все і навіть більше. А ми в цьому як можемо, так і допомагаємо. Сайт Mynizhyn.com працює

сайт, Mynizhyn.com, аудиторія, відвідуваність, реклама

Сьогодні інформація і новини становлять вагому частину нашого життя. Ніжин – невелике, але дуже активне місто, де мешканці хочуть знати все і навіть більше. А ми в цьому як можемо, так і допомагаємо. 

Сайт Mynizhyn.com працює з листопада 2014 року. Щодня Mynizhyn.com відвідує орієнтовно 8 тисяч користувачів, які знаходять на сторінках нашого сайту безліч корисної та цікавої інформації на будь-які теми.

Також хотілося б зауважити, що аудиторія нашого сайту у березні-квітні 2020 року збільшилася вдвічі порівняно з осінню 2019 року. А у квітні 2020 також встановлено рекорд за кількістю сеансів (330 тис.) та кількістю переглянутих сторінок (639 тис.).

сайт, Mynizhyn.com, аудиторія, відвідуваність, реклама
 
Про що це свідчить? Відповідь проста і очевидна – нам довіряють і ми дуже вдячні за це. У період карантину і пандемії коронавірусу якість та збалансованість інформаційних матеріалів дуже важливі як для нас, так і для наших читачів. Mynizhyn.com – це незалежне локальне інтернет видання, яке не «підживлюється» жодними олігархами та політичними партіями. Єдине джерело доходу сайту – це реклама, і ми завжди раді допомогти місцевим ніжинським підприємцям просунути свій бізнес в он-лайні. Тим більше, що зараз, в період карантину це стає найбільш актуальним завданням.

Зі збільшенням аудиторії сайту, відповідно збільшується і віддача від реклами. Наш сайт має широкі рекламні можливості: банерна реклама, розміщення рекламних статей, оголошення і каталог компаній.Всі варіанти реклами мають свої вагомі переваги. Так, наприклад, у комп’ютерній версії нашого сайту є більше 60 рекламних місць. Банери можуть бути як статичні, так і GIF. У мобільній версії, яку найбільше переглядають наші читачі, є більше 10 банерних місць.

Рекламна стаття - чудовий і ефективний варіант реклами. В  межах статті про ваше підприємство чи інтерв’ю з керівником можна на багато більше і глибше розказати про  вашу продукцію,  її особливості і переваги. Рекламна стаття допоможе створити позитивний імідж для компанії та приведе до бізнесу нових покупців. 

Також на нашому сайті можна самостійно і безкоштовно розмістити оголошення, або розмістити оголошення в топі із репостом у Facebookза зовсім невелику оплату. Здавалося б така проста річ – оголошення, але вони також чудово працюють і продають товари.

А каталог компаній на нашому сайті – це простий і швидкий спосіб розмістити і просунути ваші товари і послуги в інтернеті. Коротку інформацію про себе ви можете розмістити самостійно – безкоштовно. А за невелику оплату ви фактично отримаєте свій повноцінний сайт-візитку з описом продукції, фотографіями, відео, необхідними підрозділами, повною контактною інформацією.

Детальніше про наші рекламні можливості можете почитати за посиланням: https://mynizhyn.com/advertisers.html. А про ще більш широкі можливості Рекламної агенції Ніжин-Медіа читайте тут: https://mynizhyn.com/catalog_company_229.html

Сайт Mynizhyn.com готовий до співпраці! А нашим читачам ми бажаємо здоров’я, гарних новин і будьте з нами на зв’язку! Дякуємо вам!

За деталями, щодо розміщення реклами на сайті Mynizhyn.com телефонуйте: 
066-784-22-57
067-757-07-30

Електронна пошта: nizhyn.media@gmail.com, sveta.hitfm@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: