Завантаження ...
banner
banner

Сезон купання у Ніжині розпочнеться з 30 травня

14 травня на засідання виконавчого комітету було прийнято рішення "Про заходи щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах міста." Даним рішенням визначено, що місцем масового відпочинку ніжинців на воді стане лівий берег р. Остер

Остер, Сезон купання

14 травня на засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради було прийнято рішення "Про заходи щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах міста."  Даним рішенням визначено, що місцем масового відпочинку ніжинців на воді у 2015 році стане лівий берег р. Остер в районі вул. Коцюбинського ( відрізок 50м від гідроспоруди – 150м від гідроспоруди) у період з 30 травня по 9 серпня.

Відповідальним за обладнання місця масового відпочинку людей на воді згідно «Правил охорони життя людей на водних об’єктах України»  та функціонування сезонного рятувального посту – комунальне підприємство  «Виробниче управління житлово – комунального господарства»
 
Також за даним рішенням у період сезону купання працівниками швидкої медичної допомоги і міськвідділу УМВС України буде організовано чергування у зоні відпочинку та патрулювання уздовж р. Остер,  Ніжин-озера та біля інших водойм, на яких відпочивають люди.
 
У найбільш небезпечних для купання місцях на водоймах Ніжина до 30 травня буде поставлено позначки купатися заборонено.

На підготовку зони відпочинку по річці остер буде витрачено 28429 грн.
 
Нагадаємо, на минулому тижні житель Ніжина, який у нетверезому стані вирішив покупатися  потонув в Острі


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: