Завантаження ...
banner

Коли отримають допомогу ніжинські захисники?

На сесії міськради депутат Дмитро Тимошик підняв питання програми надання матеріальної допомоги воїнам, які брали участь в бойових діях на Сході України. "Важливо, щоб це був постійний процес, а не одноразова акція", – підкреслив

воїни АТО, матеріальна допомога

На сесії міськради депутат Дмитро Тимошик підняв питання програми надання матеріальної допомоги воїнам, які брали участь в бойових діях на Сході України. "Важливо, щоб це був постійний процес, а не одноразова акція", – підкреслив депутат і додав, що по можливості в цю програму потрібно додавати кошти, щоб вона діяла постійно. 

Міський голова А. Лінник погодився, що питання важливе, але сама програма була розрахована на три роки. "На цей рік рада виділила 540 тис. грн. Якщо по 10 тисяч, це 54 учасника бойових дій. Працювала робоча група, яка складалася з учасників АТО і членів громадських організацій.

У Ніжині близько 700 учасників АТО, а допомогу отримали тільки перші 54", – зазначив міський голова і додав, що
 ця програма буде фінансуватись по можливості з міського бюджета. "Будемо діяти, враховуючи результати півріччя,  – зазначив мер, – адже маємо недовиконання бюджету й інші витрати. Буде можливість, то додамо, якщо ні, то будемо планувати на наступний рік".

Валентина Пильник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: